La
carabassa m'encanta, però a Mallorca, molta gent l'empra per als
cuinats de llegum, per a cremes i poca cosa més. La recepta d'avui
és un acompanyament perfecte, molt senzill i deliciós. I si voleu
aconseguir un plat complet, la podeu presentar amb arròs, quinoa o
qualsevol cereal o llegum.
Ingredients
1
carabassa no massa grossa
4
grells
40
g de pinyons
40
g de panses
Oli,
sal, pebre, mescla d'espècies per a botifarró
20
ml d'aigua
Preparació
Encalentiu
el forn a 180 graus.
Pelau
la carabassa i, amb una cullera, treis-ne els pinyols. Tallau-la a
daus.
Treis
el primer tel i les arrels als grells i tallau-los a rodanxes fines.
Treis
del forn i a disfrutar!
Per
a saber-ne més
La
carabassa és molt rica en beta-carotè, vitamines A, C, B2, B5, B6,
K i també licopè, que és una substància anticancerosa molt potent
que també trobam a les tomàtigues.
Els grells tenen
vitamines B i C, ajuden a millorar la flora intestinal i redueixen el
sucre de la sang.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada