PATÉ DE REMOLATXA

Si com a mi, vos agrada la remolatxa, aquest paté vos encantarà. És un plat gustós i molt atractiu a la vista que agradarà als més petits de la casa. Es tracta d'un paté cru d'aquests que avui dia s'anomenen raw i que, per tant, necessiten ben poca preparació. Aprofitau a fer-lo els dies de calor i, de passada, vos ajudarà a contrarestar la desmineralització que, a l'estiu, provoquen les solanàcies (tomàtiga, pebre, albergínia...).

Ingredients
3 remolatxes mitjanceres
150 g d'anacards
2 cullerades de tahina
1 gra d'all
50 g d'oli
1 trocet d'arrel de gingebre
Sal i pebre
8 festucs per a decorar-lo

Preparació
Posau a remullar els anacards durant un mínim de dues hores.

Pelau les remolatxes i tallau-les a bocins. Llevau la pell i el germinat del gra d'all. Pelau el gingebre.

Introduïu tots els ingredients dins la picadora i triturau-los fins que quedin amb la consistència de paté.

Un cop al bol, posau-hi un raig d'oli i decorau-lo amb els festucs trossejats.

Per a saber-ne més

La remolatxa és un aliment molt ric en vitamines del grup B, sobretot, B1, B2, B3, B6 i B9. També té minerals com iode, potassi, ferro i silici. És un aliment amb antioxidants que prevé les cardiopaties, les malalties degeneratives i, és molt beneficiós per a pacients amb càncer.

Si teniu problemes digestius, preparau aquest paté amb la remolatxa cuita al vapor durant 8 minuts.

Els anacards són rics en vitamina E, B i K i en minerals com el magnesi, fòsfor i coure. Conté àcid linoleic que és molt bo per a la prevenció de les malalties cardiovasculars i contra el càncer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada