Si
com a mi, vos agrada la remolatxa, aquest paté vos encantarà. És
un plat gustós i molt atractiu a la vista que agradarà als més
petits de la casa. Es tracta d'un paté cru d'aquests que avui dia
s'anomenen raw i que, per
tant, necessiten ben poca preparació. Aprofitau a fer-lo els dies de
calor i, de passada, vos ajudarà a contrarestar la desmineralització
que, a l'estiu, provoquen les solanàcies (tomàtiga, pebre,
albergínia...).
Ingredients
3
remolatxes mitjanceres
150
g d'anacards
2
cullerades de tahina
1
gra d'all
50
g d'oli
1 trocet d'arrel de gingebre
Sal i
pebre
8 festucs per a decorar-lo
8 festucs per a decorar-lo
Preparació
Posau
a remullar els anacards durant un mínim de dues hores.
Pelau
les remolatxes i tallau-les a bocins. Llevau la pell i el germinat
del gra d'all. Pelau el gingebre.
Introduïu
tots els ingredients dins la picadora i triturau-los fins que quedin
amb la consistència de paté.
Un
cop al bol, posau-hi un raig d'oli i decorau-lo amb els festucs
trossejats.
Per
a saber-ne més
La
remolatxa és un aliment molt ric en vitamines del grup B, sobretot,
B1, B2, B3, B6 i B9. També té minerals com iode, potassi, ferro i
silici. És un aliment amb antioxidants que prevé les cardiopaties,
les malalties degeneratives i, és molt beneficiós per a pacients
amb càncer.
Si
teniu problemes digestius, preparau aquest paté amb la remolatxa
cuita al vapor durant 8 minuts.
Els
anacards són rics en vitamina E, B i K i en minerals com el magnesi,
fòsfor i coure. Conté àcid linoleic que és molt bo per a la
prevenció de les malalties cardiovasculars i contra el càncer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada